HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
stolen dance
seven billion people.
seven billion souls.
and sometimes all you need is one.

Share
 

 Cannons

Go down 
AuthorMessage
beatrice colonski
Admin
beatrice colonski

Posts : 56
Join date : 2013-11-07

Cannons Empty
PostSubject: Cannons   Cannons EmptySun Feb 23, 2014 12:45 pmCanon liki so bili ustvarjeni z namenom, da vam pomagajo pri izdelavi vašega karakterja. Liki so izmišljeni, nekateri povzeti iz knjig ali filmov in pripadajo izključno forumu SD – brez kopiranja ! Uporabite lahko vse like, ki še niso zasedeni. Podatkov in zgodbe ne morete spreminjati.
{0} - Če ni nobene oznake pred likom je lik še prost.
{R} – lik je rezerviran. Rezervacija velja samo 3 dni oz. po dogovoru z administratorjem.
{Z} – lik je zaseden. Ob neaktivnosti člana lahko lik v roku dveh mesecev prevzamete, če seveda ni najavil svoje odsotnosti.
 
Back to top Go down
View user profile http://oxynerslovers.forumotion.com
beatrice colonski
Admin
beatrice colonski

Posts : 56
Join date : 2013-11-07

Cannons Empty
PostSubject: Re: Cannons   Cannons EmptySat Apr 05, 2014 3:02 pmLOWN˙S
Škandalozna družina, katera poveljuje tudi našemu velikemu mestu. Joanna Lown, je najmlajša pripadnica popolne družine, ki si je pred leti zaslužila vzdevek "nočna dama". Verjemite, da dekle ne pozna olike, njeno podivjano seksualno življenje se ne le malokrat odvija,  na zatemnjenih kotih bostonskih ulic. Nihče pa ne ve zakaj je iz popolne sedemletnice, v chanelovih kostimčkih postala razuzdanka, ki se skriva za odvisnostjo od tablet. Potem je tukaj njen še vedno tihi  brat, ki skriva svojo drugačno spolno usmerjenost pred starši in sestro. Dolgo se je govorilo, da je Jason svojo nedolžnost predal nekaj let starejšemu lepotcu-čistilcu bazena. Še preden pa bi resnica pricurljala na plan, je bil čistilec bazena že v policijski kartoteki označen kot pogrešan.
Pred kratkim pa so tudi ostali brez pribite pare, zaradi vseh očetovih goljufij, kateri trenutno počiva v zaporu in krasi popolnoma vse časopisne naslovnice.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Joana Lown, female is 21 years old, and she is a pschologist. she looks like face claim and she's a lady with a class. .
Jason Lown, female is 26 years old, and he is a surgeon. he looks like your face claim and he is a real gentleman .

 


 
GRAYSON˙S
Sedem zakompleksanih moških iz revnega Bronxa se nam je pred leti pridružilo v mestu. Vsi so v otroštvu trpeli, ko jim je rak vzel njihovo ljubeznivo mater v nebesa. Kmalu je nadzor nad njihovim odraščanjem prevzela nasilna, pijana očetovska roka, ki jih je v primežu držala vse do njihovega osemnajstega leta, ko so lahko pobegnili iz gnusnega pekla. Najstarejši John Grayson se je pred letom dni poročil z svojo ljubko, umirjeno večno srednješolsko ljubezen Cynthio Clarson, pa čeprav vsako noč hrepeni po skrivnostni, živahni in pametni rdečelaski, ki za dodaten zaslužek dela še kot prostitutka, da lahko plačuje vse zdravstvene račune njenih staršev. Njeno ime je Crystal Morisson.
Dereka Graysona je njegova ljubezen do tišine, nadzora in miru pripeljala do glavnega šefa nevrokirurgije v Bostonu. Denarja ima več kot povprečni milijonar, ženske menjava kot spodnje perilo in obožuje igranje Doma. Zato večino žensk, ki pripelje domov vzame od zvodnikov, katerih dekleta so se učila podrejenosti in poslušnosti. Ali pa bo morda srečal dekle, ki bo stopila njegovo ledeno srce?
Mark Grayson že odkar je prvič srečal Cynthio Clarson je med njima začutil močno kemija, ki ju je na njeno poročno noč pripeljala do vročega seksa v kopalnici. Od takrat dalje se Mark in Cynthia nista videla, zaradi občutka krivde pa ne obiskuje niti Johna. Zato večino dni preživi v svoji pisarni, kjer se ukvarja z delnicami in svojo usodo objokuje skupaj z viskijem in cigareti.
Svobodno miselni umetnik Tate Grayson je pobegnil od doma pri šestnajstih in odšel z trebuhom za kruhom. Kaj se je dogajalo z njim, ko je potoval ali kakšno zamero je gojil  do bratov še ne vemo. Vemo pa, da se je pred kratkim vrnil in se z enim izmed bratov zapletel celo v pretep.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Joana Lown, female is 21 years old, and she is a pschologist. she looks like face claim and she's a lady with a class. .
Jason Lown, female is 26 years old, and he is a surgeon. he looks like your face claim and he is a real gentleman .

 
McField, Colonski in Iranova
Tri tujke, tri prijateljice in tri ubežnice. Skupaj so zapadle v viharno ljubezensko tragedijo od katere zdaj bežijo že celotno življenje. Spremenile so ime, videz in prišle v Boston brez enega samega ficka. Irka Beatrice McField je pobegnila od nasilnega moža, ki zdaj trohni na vrtu njenih ne vedočih staršev. Vse tri so ga skušale onesposobiti, a zadnja, ki je potegnila petelin je bila Bolgarka. Adrianne Colonski španskega rodu, bistre glave in živahnega značaja, ki skriva ne le malo skrivnosti in to ni samo pomoč pri umoru. Še preden je spoznala dekleta je seksualno služila svojemu Domu, bila je odvisna od njegovega ukazovalnega šepeta, sladke sape in erotične duše. Zdržala je dokler je ni psihično zlomil in jo za dva meseca spravil med štiri bele stene na pomirjevala. In potem je tukaj še zadnja priča umora: Nikolina Iranova, bolgarskega rodu. Imela je popolno življenje, popolno službo in  popolnega moža, dokler se neke noči ni ustrelil v postelji, ko je ona še spala. Čeprav jo po letu dni še vedno dajejo preganjavice, ima sina za katerega mora skrbeti in dve prijateljici kateri ji pri tem pomagata.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Beatrice McField, female is 24 years old, and she is a teacher. she looks like your face claim and she's a lady with a class.
{Z}▲Adrianne Colonski, female is 23 years old, and she is a political and sport journalist. she looks like your face claim and she's a lady with a class.
Nikolina Iranova, female is 26 years old, and she is a personal fitness trainer. she looks like your face claim and she's a lady with a class._________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
"Nothing like a woman with a brilliant mind
and a beautiful disaster.”
Back to top Go down
View user profile http://oxynerslovers.forumotion.com
 
Cannons
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: You take my heart, out of the run :: 
CITIZEN REGISTRATION
-
Jump to: